Tuesday, December 14, 2010

"keboringan"

Entry kali ni nak crita pasai ‘keboringan aku’,…..hahaahhaha…

Selepas seminggu blik kuprex gerak kerja ak untuk hari terbuka khar pon 

bermulalah…hehehehe

Aku sebagai seketeriat urusetia dan pameran kna uruskan pameran…

hishhh….hampa ni…

Haritu ak ngan kwn ku….adonis atau nama dlm fbnya Adonis joel mejerenos…

hehe…betoi ke x ???ak pon xtau….

Kami pergi pejabat kol orang2 yg nak buat pameran…ak kna kol sorang bdk 

india…namanya shanty…untuk pameran kaum india…itulah kali pertama  

aku masok pejabat khar…hahaha..

selepas itulah ak menjadi ‘boring’…hampa tau x pasai pa????

sebab housemate ak diorang pegi baktisiswa…..huhuhuh…..ak keserongan  

di bilik ini…..shah, abang long atau nama sebenaqnya amirul khuldi dan 

faiz….diorang meninggalkan ak……..ooooopsss…..sori terlupa….ada sorang lagi 

lah….yang paling happy go lucky dlm rumah ak…iaitu WAHYU……hahahah…dia 

pon p baktisiswa jugak….sunyinya rumah ak…..

pastu petang tadi aku boring gler…..ak turun kat gelanggang bawah….kami main 

badminton…hahaha…ak main dengan Adonis ,shamim dan sahli…best…

oooooo……

kami main dengan penuh semangat..huhuhuhu….tgh2 main….tiba2 datang 3 

orang sahabat kami yang sangat baik….diorang ni JMK lah…..hahaha…iaitu shira 

,su dan awin…..depa pon nak main jugak badminton….kami main sama…..sehingga 

peluhku menjirus bagaikan  hujan…hahahahaha…

kejap ja kami main….pastu dah magrib…..huhuhuhhu….esok plak la…hahaha

pastu sebelum tu….ada sorang lagi kwn ku…meninggalkan aku….ayie atu nama 

sebenaqnya azrin rahim…..dia pegi jumpak menteri katanya dengan persatuan 

mahasiswa anak johor…..

itu ja lah entry kali ni…hahaha…..bermain petang2 boleh menghilangkan boring….kan?????
depa ni ja yang ada lagi bersamku.....
inilah kenangan dgn housemateku...



“lommmm ting tong”….

5 comments:

azwa_amani said...

sabar lah yerr..kalau ade msa nnti kita g jejalan kat Proton city...kami pun kekadang boring jugakkk...okeyy. :)

NoR RaShiDi b RaSuL said...

hehehe...okkey....kami igt cmtu gak....tapi x de transport....hahahaah

azwa_amani said...

alaaaaaaaaa..pakcik prebet kan ade.. :)

erika nuris said...

adik....boring eyh...hehhee...jup2...betul ke berpeluh cm hujan mnjirus..hahhaha..tak pe2..saba ye..

NoR RaShiDi b RaSuL said...

hahaha....su:lommmm ting tong